MINE


Welcome
Hi there!

This is my online diary. You don't have to read my story if you don't want to


ME
A 21 years old girl and still don't have any idea what kind of doctor or what kind of person that she wants to be.

  • I love black!
  • I love rain!
  • I love panda!
  • I love you!


    Tagboard




    skin by BALQISH
    Coding by BALQISH
    The Best View by Google Chrome
  • Selamat Hari Raya Aidiladha ♥ ^,^
    Friday, 26 October 2012 | 0 Comments

    Tumblr_mcel6mhuiy1r83z9jo1_500_large

    Assalamualaikum~ :D so...Selamat Hari Raya Aidiladha~ :D uhukuhuk...untung laa sesape yang balik kampung tuh~ :((((  saya dengan family saya cume beraye kat rumah~ :(((

    But...tu sume tak menjadi penghalang untuk mama masak macam betul2 hari raye...heheh...so...nak tau tak amenda? :D sedap kowt~mama aku,,siap tangkap gambar sum makanan nie,,,then,,upload kt facebook~makcik2 n pakcik2 aku tgk,,,kecur je~hahaha... XD [[facebook? dah deactive~ :((]]


    Huhuhuh...nasi beriyani keyh!!! resepi original dari selatan~ :D hmm...so...rasenye mmg sedap...tak terhingge....but...ayah belum balik lagi....kerja je dye~~ :(((

    Hmm....mse tu kan,,,aku ade dgr kat radio,,,,"sempena hari raye korban nie,,andai dengan berkorban boleh buad orang lain gembire,,,lakukanlah pengorbanan itu....."  

    Hahahaha...setuju2.... :D  kan? :D  kay...ta tau nak ckp ape dah~ sedey ta dapat blek johor.... :(((( kay....selamat hari raye aidiladha semua~ sorry....kte tak cantik~~... ><


    Hehhh...muke mmg ta na senyum pun...lembab betul adik aku amek gambar~ >< aishh...huhuh...so....yaaa..~  sye yg sebenar yg sdg memegang pinggan berisi nasi beriyani itu~ huhuh... ><

    Kay,,,babai~ ari isnin final sye ta abis lagi....bersedia untuk kimia kertas 3 n fizik kertas 3~ huhuh...confirm pening... XD assalamualaikum~~ ^,^

    p/s : saya mengupdate 3 ke 4 entry dalam satu hari~ huhuh...kalau laaa ade sesiape yg nak membace,,,just kli,, "older post" kat bawah ruang credit sebelah kiri~ ^,^ babai~ 

    Post a Comment


    PAST | PRESENT