MINE


Welcome
Hi there!

This is my online diary. You don't have to read my story if you don't want to


ME
A 21 years old girl and still broke lol.

  • I love black!
  • I love rain!
  • I love panda!
  • I love you!


    Tagboard




    skin by BALQISH
    Coding by BALQISH
    The Best View by Google Chrome
  • Paper Modern Mathematics , SUSAH !! -___-
    Thursday, 18 October 2012 | 0 Comments


    Tumblr_m9bxl1tc8o1rumqzto1_500_large


    Mathematics susah ! ergghh!!! kalau modern math pon dah macam nie... ape laa yang tengah menanti aku dalam add math nanti -__- serius , aku rase mcm nak koyakkan ketas ujian aku je.. ><

    First of all , aku fikir , ketas satu dulu... tapi last2... ketas dua! memang tak laa kan ? pening kepale aku nak menjawab! nasib baik tak tinggal ape2... hukhukhuk...sedey kowt... ><

    Masa aku cuti 3 minggu tuh, kan aku ta study tajuk yg dorang dah blaja kat sekolah~ >< hmm...soalan tajuk tu pulak ummm, femes giler... menyebok2 nak masuk dlm ketas exam... haishh.... -___-''

    So....hari nie..aku dah tak ingat hari ke berapa aku exam...tapi yang pasti...aku tinggal lagi 6 paper nak amek...dorang lagi 5 paper je...huhuh....sedey! :D

    Umm...sebenarnye kan...err....harap2 , takde sape laa yg aku kenal bce blog aku nih >< hari exam add math tu....aku...aku pura2 sakit sbnrnye....aku tak nak amek exam add math....

    So...pukul 5 setengah pagi...aku dah bangun...and...aku baring smbil termenung...bila jam loceng da bunyi...aku pura2 tidur...

    15 minit lepas tu....mama masuk...hukhuk...aku terus bangun...then pegi bilik air..and...buat bunyi macam nak muntah... :D

    Jahat kan ? tak berfikiran jauh langsung...and pastu...aku dok lama2 dalam bilik air...bila mama tanya dari luar,aku cakap,,,,aku sakit perut and....aku rase aku kena cirit birit....

    Err...kay...nak mengaku nie...benda nie...first time aku buad...aku betul2 tak ready nak jawab add math yg susah tu!aduuuhh....nseb baek takde sape tau~~

    Kesian kat ayah....bawak aku g klinik satu malaysia~kena tunggu lagi...n nseb baik laa tempat tu tak jauh....n..tak ramai org...adush....

    Aku promise...lepas SPM,,,aku mengaku... >< mmg kesian sgt....tp..nseb baik laa doctor tu tak kesan ape2...dye bg jugak surat cuti...

    And~~~bila dah tamatnye waktu persekolahan , masing2 mesej aku , chat ngn aku , semata-mata nak cakap... "add math susah giler!!!!!"

    Huhuhuh...kesian korang.... >< aku....hanya mampu kesian...and..insyaAllah...aku akan banyakkan latihan....untuk...amek exam add math jumaat minggu depan~ ><

    Kay,,,babai~~ :D

    **please , rahsiekan ? jangan bg tau sape2 tw~ mai~ kalau kau tgh bce,,,,shhhh....aku mntak maaf ><**

    Post a Comment


    PAST | PRESENT