MINE


Welcome
Hi there!

This is my online diary. You don't have to read my story if you don't want to


ME
A 21 years old girl and still broke lol.

  • I love black!
  • I love rain!
  • I love panda!
  • I love you!


    Tagboard




    skin by BALQISH
    Coding by BALQISH
    The Best View by Google Chrome
  • Online "SHOPPING" !!!!! ^____^
    Sunday, 9 September 2012 | 0 Comments

    Tumblr_ma3vs1triq1rvcqxro1_500_large


    Assalamualaikum~~~ yuuhhuuu~~ huhuh...tetibe jadi happy semacam..hehe~soo...online shopping???wah~~aku dh pandai ber"shopping" kat internet~~ :D

    First of all,bila aku tengok katalog dye yg bhagian kasut-2,,woah!! cantek giler..!!!! :D rase mcm na rembat je semua..hahah...

    Ni la yang orang sakit macam aku buad kat rumah bila boring~sedih?mmg r..tak dapat pegi skolaa...rindu kat kwn-2 aku sih... T^T

    Tapi..dengan mcm-2 laman web yg aku boleh explore dengan hujung jari,,terubat laa sikit kesedihan aku.. ^__^

    Tapi..sikit je laaa~friendship is still the best thing ever!! Oh My English!! :D huhuh...kay..tak mao sedeyh-2..huhu..haa..ni laa kasut yg berjaya menambat hati aku...Thick Strappy Cork Weges
    Yahhh~~ putih!!! my fevret colour!!! :D cantek sgt-2...*bagi aku laa* huhu...n hargenye... RM71.92 !! mmg berpatutan!!aku mesti dptkan!! :)

    [[korang nak tengok jugak?pegi laa SINI ]]

    And..yah!! barang KPOP pon ade jugak taw!!!huhuh...wanna see it?tapi...korang kena bukak FACEBOOK korang,,baru laa korang boleh tgk barang-2 KPOP nieee~~~ :)



    Woahhh!!! INFINITE!!!!! WOOHYUN!!!! huhuhuh,...yang nie...cermin...cantek laaa cermin dia!!!okay..bukan setakat INFINTE je yg ade...tapi....SEMUA group KPOP ade!!!! amazing right???hahahah...

    [[ nak tengok jugak? klik SINI ]]

    Heee~~sekian sudah entry mengarut...huhuh...kay...nak g shopping 'tempat lain pulak~~ muahxx :* huhuh..bye-2..assalamualaikum~~~ ^__^

    Post a Comment


    PAST | PRESENT