MINE


Welcome
Hi there!

This is my online diary. You don't have to read my story if you don't want to


ME
A 21 years old girl and still broke lol.

  • I love black!
  • I love rain!
  • I love panda!
  • I love you!


    Tagboard




    skin by BALQISH
    Coding by BALQISH
    The Best View by Google Chrome
  • ♥ Fatin Nurraudhatul Qistina ♥ ^_____^
    Saturday, 8 September 2012 | 0 Comments


    Assalamualaikum~~ hye peeps!! :D okay...aku tersangat-sangat lah happy skrg nie...[[wlaupon dgn kaki berbalut]] huuu~

    Dah seminggu lebih adik aku yang baru lahir tu kat hospital...aku sendiri tak pegang,pelok n cium dye...cume...td..ayah bwk blek gmbr dye..

    Ayah ade dua Iphone n satu Samsung Galaxy S-ii...and tige-2 fon tu,,,sumenye ayah aku amek gmbr baby!! hahahaha...

    okay.,...nie gambar dye lagi..atototo...comel aaahh.. :D [[adik aku yang ke-5]] ^___^

    Heeee~~see?comel kan??mama aku cakap,,mcm muke adik aku yg ke-3 mse kecik..n ade byk jugak laa muke aku...

    Huhuh.,..so...dlm family kteorg...dh ade 5 org fatin~~ huhu..

    Fatin Nurafiqah [[its me! :D]]
    Fatin Nursyahirah [[angah]]
    Fatin Nursabrina [[ude]]
    Fatin Nurbatrisyia [[icha]]
    Fatin Nurraudhatul Qistina [[baby]]

    Huhuh..okay~~sekian dulu...tamat sudah entry aku nie....doakan aku ngn adik n mama aku cepat sembuh ea... :3

    ##thanks sudi bace,,,,x mintak korg like pon... :D mehh kiss sikit~ *dush* huhu..sorry..terbagi penumbuk.. :P

    Post a Comment


    PAST | PRESENT