MINE


Welcome
Hi there!

This is my online diary. You don't have to read my story if you don't want to


ME
A 21 years old girl and still don't have any idea what kind of doctor or what kind of person that she wants to be.

  • I love black!
  • I love rain!
  • I love panda!
  • I love you!


    Tagboard




    skin by BALQISH
    Coding by BALQISH
    The Best View by Google Chrome
  • Cuti 6 Bulan???? Grrr -,-''
    Monday, 3 September 2012 | 0 Comments

    Tumblr_m9qfiwsqrm1qbsww4o1_500_large

    Assalamualaikum~~hmm...not in good mood na gelak2 ari nie...huuhh..aku bwu je blek dri hospital..lme giler r kt sne..sakit jiwe aku..haaiihh..

    N pukul 1 baru aku jumpe dokter..setelah melihat mcm2 ragam org2 yg buad aku pening,,akhirnye terlepas jugak aku dri sengsara tu..

    Bila ayah aku tolak wheelchair aku na msok bilik dokter,,aduuhh,,ttbe je ati aku berdegup giler,,mcm ade something yg akn jd..

    Pastu,,dokter belek2 gmbr xray aku tuh,,n then,dye pggil dokter pakar..pastu...BUMMMM!!! aku ade pendarahan dalaman...urat aku terkoyak...ade serpihan tulang...tulang aku dh lama patah..

    Aku rse mcm na pengsan...aduuhhh...Ya Allah...apakah hikmahnya semua ini??? dokter ckp,,aku kne rehat selama 3 minggu..

    Kalau boleh,,dokter x nk bg aku sekolah..dokter suruh aku cuti 6 BULAN!!!!!! sumpah aku dh na terjatuh..mcm mne ngn cita2 aku?? mcm mne ngn pelajaran aku?? mcm mne dgn..?? arghh!!

    Banyak agy r soalan2 dlm pale otak aku..pastu,,aku ckp r,,aku na pegi skolah..so,,dokter pkir2 blek,,,dye kuarkn surat cuti 3 MINGGU untuk aku...

    Pastu,blom sempat aku ckp pape,,dye da ckp dlu,..dye ckp,,pas tarikh cuti tu,,aku ade appointment agy ngn dye..n aku kne xray agy buad kali ke-3..pastu,,kalau x bole jalan agy,,aku kne cuti lagi..n pastu..kne buad terapi..haishhhhhhh!!!!!!!!

    Sumpah aku na hempuk kepala kau,doktor sidik~~~ :(((( aku na pegi sekolahhh!!!! da na dekat finalll!!!!! T_T

    Post a Comment


    PAST | PRESENT