MINE


Welcome
Hi there!

This is my online diary. You don't have to read my story if you don't want to


ME
A 21 years old girl and still don't have any idea what kind of doctor or what kind of person that she wants to be.

  • I love black!
  • I love rain!
  • I love panda!
  • I love you!


    Tagboard




    skin by BALQISH
    Coding by BALQISH
    The Best View by Google Chrome
  • Dugaan Lagi!! :')
    Friday, 31 August 2012 | 0 Comments

    Tumblr_m9mhjkcyly1rejmgvo1_500_large


    Assalamualaikum!! :) yeah~ aku mengupdate dlm keadaan kaki yg bersimen...waaa...!!!sakit woooo~tak tau laa na describe mcm mne..but..sumpah sakit.. :'(

    Okay~ begini ceritenye..rmai sgt na tau..so..aku bg tau...hm..ari khamis...mse kt skola,,aq pinjm jwpn utk modul fizik kt ruby..then,,aku na fotostat,,kebetulan,,maizatul,,bestie aku pon nk jugak..so..ingt en mse blek skola ssme,,na fotostat..

    Tapi..ble blek skola,,tup tup..ayah aku amek..so,,aku blek laa ngn ayah aku..n aku ckp,,nnti pas aku fotostat,,aku pegi umah dye,,na anta...

    So,,ble aku blek umah...aku mkn tgari,,aku wt kje tu,kje nie..kemas umah..then,,aku rse penat,,pstu..aku baring dlm bilik..and finally,,,tetido! -_-

    Grrr...sumpah aku btol2 tlupe psl jwpn modul fizik tu..n ble aku bukak je mata,,aku tros salin bju,,n tgese2 jugak lah ckp kt maktok yg aku na kuar..mse tu,,dh pukul 6 setengah...

    Mama ngn ayah x blek lg...aku tau mama msti x bg pegi lw dh time2 cmtu..tp..aku dh jnji ngn mai...x baik mungkir jnji..pstu,,dh pegi,,,aku lalu dhlia..n then..ade dua laluan yg bole aku lalu..

    1st,,tangga...2nd,,longkang,..n aku dh jeling tangga tu..tp..aku still na lalu kt longkang...hekhekhek..so,,bila aku dh mnju ke longkang tu,,aku tgk dh xde jln na lalu..n aku pon na pth blek lalu tangga...

    Takdir Allah kan..aku tlupe tanah dye curam...so,,kaki aku jatuh tseliuh..sakit sgt2..bisa..tp..mse tu,,aku still bole jln lagi..wlaupon thincut-hincut..

    Pastu,,ade laa makcik2 n akak yg dok kt taska bhdapan tangga tu baik hati na tolg aku...dowg soh aku dok kt kerusi dlm taskan tu..so,,dye pon papah aku,,

    N setelah aku dorg tanye mcm2..aku pon cdg na troskn prjalanan aku..coz..apt kenange dh dekat sgt...so,,aku pon ckp time kaseh,,bg salam,,n ckp yg adik aku dh na blek tuisyen..so,dye bole tolg aku jln..

    Kay then...aku pon jalan..n jalan...n jalan..wlaupon sakit,,tp aku troskn jugak..then bila dh smpai kenange,,aku dh x thn..aku dok kt bustop..tggu adik aku jap..tp..dye x smpai2..

    So,,aku pegi je laa...bila aku dh smpai kt blok mai,,aku tgk dye tgh tggu aku..aku cptkn langkah kaki aku..then,,bila dh smpai kt dia,,aku teros terduduk..sakit sgt2..

    Mai tnye aku kenapa..so,,aku pon cite dri A smpai Z,pstu,,,..dye ckp,,kau dok jap...aku mintak bapak aku anta kau blek,,,mula2 mmg r aku ckp,,x pyh..sbb aku x nk myushkn...aku cume na mintak minyak angin je,,

    Tapi mai pegi cmtu je~dye soh bapak dye anta aku..n then,,,bila aku da na turun,,,dye bukakkn pintu,,n akhirnye aku smpai umah..

    Maktok dh bising2...ckp aku kne uja ngn iblis...bangun2 je tros na kuar..dh r da na dkat magrib..aku tros dok dlm bilik...cri minyak..sbb sakit giler2..

    Tp...aku x bole...blakang aku sakit,,,, :'( n x lme lepastu...angah blek,,aku menangis-nangis kt dye...hahah..

    And akhirnye..dh dibebel oleh maktok,mama,ayah n angah..aku diam je laa...anak sulung kan..kne diam..na wt acane,...hahaha

    Tadi g hospital...dokter buad xray,,cucuk ubat tahin sakit kt buntut aku..adess!!myesal aku ckp sakit sgt2..huhuh..tp skg dh okay sikit lorh...aku dh bole gerak2 en jari2 kaki kiri aku..pastu,,mse na x-ray,,bole pulak dye pusing2 kaki aku..sakit giler la bengong!! na je aku maki dye.. XD

    Tapi..mama ade pinjm tongkat dri auntie aisya...ingin pulak aku na gune..aduii..aku lebih rela mengesot,merangkak n jalan pakai lutut..ngn 3 care tu je la aku jalan..hahahah..

    Dah mcm org cacat.. :P huhuh..okay...sekian...tu saje..sdeyh kn cerita aku?huhuh..ari isnin nie dokter suruh aku pegi hospital agy..x-ray buad kali kedua..hmmm......x skola laa aku..huuhh..dh laa da na finall!! :((((((((((((

    Post a Comment


    PAST | PRESENT