MINE


Welcome
Hi there!

This is my online diary. You don't have to read my story if you don't want to


ME
A 21 years old girl and still broke lol.

  • I love black!
  • I love rain!
  • I love panda!
  • I love you!


    Tagboard




    skin by BALQISH
    Coding by BALQISH
    The Best View by Google Chrome
  • CONTEST 'BLOG GUA AWESOME' BY IEYKHA AND ASPA
    Tuesday, 10 January 2012 | 0 Comments

                                                    

    Blog aku awesome ker??heheh..x kre..nk join jugak...hmm..kalau korg pon  nak join sme , klik je banner tu ok? :) k..n now..pliz read this.. :)


    syarat-syaratnya :
    • korang mesti wrga malaysia.
    • follow blog kita.(xwajib,just nak blogwalking)
    • like fanpage  sini! (tak wajib)

    cara-cara menyertai :
    • korang buat entry bertajuk "contest blog gua awesome by ieykha and aspa'
    • bubuh banner atas tu dalam entry korg.
    • dalam entry korang tu bubuh tarikh tamat contest ni. (20 januari 2012)
    • tag 2 orang sahaja,
    • dah habis buat entry,korang letak link entry korang kt komen .
    tidak  dibenarkan :
    http://blablabla.blogspot.com

    seharusnya :


    sesiapa yg dh join contest ni!
    korang dibenarkan meletakkan link macam ni :
    http://blablabla.blogspot.com

    (ika mintak maaf sebab tukr cara-cara contet ni..soe segt!!)

    hadiah:
    • 1st : rm10 (celcom & maxis), edit blog,free header
    • 2nd : rm5(celcom & maxis)edit blog dan free header
    • 3rd : rm3 (celcom dan maxis),edit blog dan free header


    ok done..aku tag.. : rushda adiba , fatin nurjieha

    Post a Comment


    PAST | PRESENT