MINE


Welcome
Hi there!

This is my online diary. You don't have to read my story if you don't want to


ME
A 21 years old girl and still don't have any idea what kind of doctor or what kind of person that she wants to be.

  • I love black!
  • I love rain!
  • I love panda!
  • I love you!


    Tagboard




    skin by BALQISH
    Coding by BALQISH
    The Best View by Google Chrome
  • THE ULTIMATE YEAR END GIVEAWAY BY NISA KAY
    Thursday, 8 December 2011 | 1 Comments

    NEW Giveaway BANNER

    ok , nampak x banner 2??? aq join GA lagi.... GA ni bkn sebarang GA...

    n , ni la 1st time aq join GA yg ade 88 hadiah untuk dimenangi!!!!

    teruje x???? kalau korang na join sme , KLIK SINI .

    tp , kalau korang na tgk senarai adiahnye pulak , KLIK SINI

    bce nie ok ! :


    SYARAT / PEMBERITAHUAN UMUM :
    1. Terbuka kepada followers blog Saya Suka Menaip ini. Tidak kira lelaki atau perempuan.
    2. Wajib mempunyai blog, bergelar blogger.
    3. Tak perlu tag kawan-kawan untuk join, cukup sekadar promote aje.
    4. Pemenang akan dipilih secara random.
      WAJIB patuhi semua syarat.
    BAGAIMANA MENYERTAI ??


    1. Buat entry bertajuk “The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay”

    2. Letak banner giveaway dalam entry korang. Memandangkan blog aku ni disable right-click, korang pergi  COPY BANNER TU KAT SINI.
    3. Letak link sponsors dalam entry korang. Memandangkan blog aku ni disable right-click, untuk copy link kat bawah, korang perlu select link-link kat bawah dan tekan Ctrl + C

    4. WAJIB letak semua sponsors (blogshop) dalam blog list anda. Bagi sponsors yang hanya ada fan page di facebook, korang pergi like fan page dorang tau!
    5. Promote entry penyertaan korang habis-habisan, sebab ada hadiah untuk top referral.
    6. Tekan butang LIKE dan TWEET kat bahagian bawah entry ini.

    7. LIKE fan page blog Saya Suka Menaip di sini - https://www.facebook.com/nisamenaip
    8. Pastikan korang ikut syarat-syarat di atas. 



    ok , 2 je... harap2 aq jadi follower yg bertuah 2...hehe...slm.. :)

    Blogger Nisa Kay said...

    CHECKED.
    THANKS FOR JOINING THIS GA and GOODLUCK :)

     

    Post a Comment


    PAST | PRESENT