MINE


Welcome
Hi there!

This is my online diary. You don't have to read my story if you don't want to


ME
A 21 years old girl and still don't have any idea what kind of doctor or what kind of person that she wants to be.

  • I love black!
  • I love rain!
  • I love panda!
  • I love you!


    Tagboard




    skin by BALQISH
    Coding by BALQISH
    The Best View by Google Chrome
  • MUSIC IS MY SOUL CONTEST BY CHIKIENNA
    Friday, 23 December 2011 | 4 Comments



    Ops!~ ape pulak la kali nie???  hehe...kali ni aku na join contest psl music... :) kalau korang pon na join sme, KLIK SINI !

    ni korg kne bce.. :)


    Syarat2nya:
    1. Pergi ke blog ni dan ''like'' kat tutorial pagenya. Kat bawah skali tau!
    2. Buat satu entry tajuknya ''Music is my S.O.U.L. contest'' Then, tempek banner ni skali dan link-kan-nya ke halaman ini. Dalam entry tu mesti ada tajuk lagu kesukaan korang, nama penyanyi-nya dan sebab meminati lagu tersebut. Bergantung kepada korang,nak buat esei pun buleh, nak buat bentuk point pun buleh. Kalau korang meminati lagu tersebut sebab penyanyi nya hensem pun buleh diterima. Maklumlah, Kpop tuh, penyanyinya hensem gilarrr! hahaha.
    3. Tag 3 nama kawan korang dan pastikan diaorang tahu ya!
    4. Korang bebas untuk memfollow atau tidak memfollow blog ini :D
    5. Sertakan alamat penyertaan korang di ruangan ''comment'' ya! Done!!!
    Hadiah :
    1. First : Topup RM 10
    2. Second : Topup RM 5
    3. Third : Topup RM 3
    4. Tambah lagi satu : Khidmat Meng-edit Blog

    ok..done.. :) n skg,..aku nk cte sal lagu fevret aku..huhuhu..

    Tajuk : Alone In Love
    Penyanyi : Lee Seung Gi
    Ciri2 istimewa : mempunyai wajah yg comel ( XD )

    Aku minat lagu ni sebab maksud liriknye yg mudah n senang difahami... :) (aq cri k youtube yg ade english subtitle) lagu ni berkisar psl sorg lelaki yg x pernah terfikir yg dia akan jatuh cinta. ps2 , dye try na mnx nombor pompuan tuh , tp dye ta tau na ckp cm ne..sbb..dye sorg lelaki yg pemalu.. ^^ btw , aku minat lagu ni sbb penyanyi dye yg tulis sndri liriknye.. ^^ lirik dye so sweet n romantic...hehe...rumusannya aku suke lagu ni sbb lagu ni cm cte sal aku..aku x pnh terfikir akan bermain cinta..aku x pernah terfikir akan jatuh hati..aku x terfikir aku akan syg kt seseorang...n ble aku da ade dlm keadaan mcm tuh , aku kelam kabut..aq x dpt nk luahkan..sbb...dye kwn aku..wlaupun aku x tau dye aggp aku mcm kwn atau x.. ^^ soo.. tpkse la pendam smpai ble2...n kisah cinta aku pun akn jadi cm tajuk nie la.. "Alone In Love"  kesunyian dalam cinta...hahahaha...lagipun aku tau dye x kn pnh prasan akan kehadiran aku..lain la kalau cm lee seung gi ni..dye yg munculkan diri depan pompuan tuh n mnx nombor.. XD  aku x seberani tuh...lg pun..aku still bergelar pelajar.. ^^ ok..cukup la tuh..pnjg pulak aku membebel..btw , sbb ni la aku syg sgt ngn lee seung gi..lagu2 dye yg lain pun ade berkaitan ngn perasaan aku jygak..mcm , "Losing My Mind" and " Starting Now I Love You" ... jiwang2 la lagu dye~ lagu nie je yg nmpk cm releks sikit.. :) huhu..ok..sekian dulu buat kali nie..aku nak ucapkan time kasih kepada blablablablablablabla....

    [ TAG : FATIN NURJIEHA , SHAHIRA HAMZAH , RUSHDA ADIBA ]

    Blogger Kuchiki EnnaMoon said...

    Salam! annyeonghaseyo!! hehe, first skali tengs sebab sudi join contest ni ya! hehe, woah awk minat lee seung gi jugak? tengok drama yg dia brlakon tak? yg terbaru my girlfriend is gumiho, 8tv. memang best la. Ok2 berbalik kepada lagu ni, alone in love lagunya santai kan? dan, terima kasih sebab sudi kongsi pengalaman + perasaan awk dalam contest ni. sy faham macam mana rasanya susah untuk luahkan perasaan tu, tambah2 siDia tu sahabat kita. hehe, apapun Chayok2, dan sy wish gudluck ya! Daaa~

     
    Blogger faten afiqa said...

    huhuh...ttbe terlayan perasaan jp mse cte sal lagu nih..huh..sye da tgk cite tuh.. :) thanks..coz wish me gud luck.. :)

     
    Blogger Kuchiki EnnaMoon said...

    nama pemenang telah diumumkan. sila ke :

    http://abstractourlifewithdarkness.blogspot.com/2012/02/pemenang-chikienna-first-contest.html

     
    Blogger faten afiqa said...

    ok! :)

     

    Post a Comment


    PAST | PRESENT