MINE


Welcome
Hi there!

This is my online diary. You don't have to read my story if you don't want to


ME
A 21 years old girl and still broke lol.

  • I love black!
  • I love rain!
  • I love panda!
  • I love you!


    Tagboard




    skin by BALQISH
    Coding by BALQISH
    The Best View by Google Chrome
  • 1ST CONTEST ME AND MY KPOP IDOL BY FATEN AFIQA AND FATIN SYIRA
    Thursday, 29 December 2011 | 9 Comments



    Hye peeps~~ Assalamualaikum.. huhuh..Nampak x banner tuh? Huhuh..For the 1st Time aku n adik aku buat contest!~ so..hope first contest kteorg nie dpt sambutan.. ^___^ (mood : very excited!!)


    The Rules :
    * WAJIB follow blog Fatin Afiqa and Fatin Syira.(bkn sbb gile follower,tp utk mengetahui perkembangan semase psl contest nie)
    *WAJIB like fanpage INI and klik semua ChurpChurp sye kt ats tu.
    *Warganegara MALAYSIA atau mempunyai ALAMAT di MALAYSIA.
    *Terbuka kepada semua jantina. (tak ada pilih-pilih kasih)
    * Letakkan banner di atas and link kan terus ke entry nie.
    * Letakkan DIRECT LINK entry anda di comment box salah sorang daripada kami.(Postkan satu link entry di satu blog sahaja.Jangan post di kedua-dua blog)
    * Promote segempak boleh about contest kteorg nie n sertakan sekali link yang menunjukkan korang promote contest kteorg nie. (sbb ade hadiah utk top referral)
    * Jika kurang dari 10 orang yang menyertai contest ini , secara automatiknya contest ini akan terbatal.
    * Done.. ^__^

    Cara-cara menyertai :
    *  Gambar anda perlulah BERSAMA (REALITY) atau DI EDIT (NOT IN REALITY) dengan seorang artis KPOP pilihan anda.
     * Gambar yang dipertaruhkan perlulah nampak kemas dan cantik and terbaik!
     * Kteorg x kesah korg nk edit gne ape pon , asalkan x nmpk serabut.
     * Ceritakan SIKIT JE , sebab ape korg minat artis tu.(ex : cute , sweet)
    * KTEORG GNE MATA KEPALA KTEORG SNDRI.BKN GNE RANDOM.
     * And akhir sekali , letakkan SATU RANGKAP lagu artis tu yg korg boleh describe gambar yg di edit.
     * Ok..Done! ^___^

    Hadiah-hadiahnya:
    ·      * Tempat Pertama
      Merchandise  KPOP seperti stoking, note book, sticker, pen dan sebagainya. (Tapi, satu je antara yang dinyatakan mengikut pilihan kami namun artisnya adalah berdasarkan pilihan pemenang)
      Perempuan : Sehelai shawl(warna mengikut pilihan)
    Lelaki : Sehelai T-Shirt(mengikut pilihan kami .Bagi saiz je!)
    ·      * Tempat Kedua:
       Merchandise KPOP sahaja seperti stoking, note book, sticker, pen dan sebagainya. (Tapi, satu je antara yang dinyatakan mengikut pilihan kami namun artisnya adalah berdasarkan pilihan pemenang)
    ·     * Tempat Ketiga:
      Ferrero Roché and satu bookmark artis kpop pilihan anda 

    ·     * Saguhati: (2 orang sahaja)
    Seutas keychain artis KPOP. (mengikut pilihan anda.)
    ·      * Top Referral :
      Satu bookmark artis kpop pilihan anda beserta topup RM3 (maxis n celcom only)


    So..ape tunggu lagi??jomlah join~~ hadiah pon boleh dikire best! Heheh.. :D

    Tarikh dibuka : SEKARANG!! (30 DISEMBER 2011)
    Tarikh ditutup : 1 Februari 2012
    Tarikh pemenang diumumkan : 12 Februari 2012

    Blogger iyka said...

    sempat lagi x..hehe..sini entry saye..http://iykalullaby.blogspot.com/2011/12/contest-me-and-my-k-pop-idol.html

     
    Blogger arina.yunie said...

    hehe terasa lak nak join

    http://arinayunie.blogspot.com/2012/01/contest-me-and-my-kpop-idol.html

     
    Blogger Mizaaa said...

    http://i-love-elmo-so-much.blogspot.com/2012/01/contest-me-and-my-kpop-idol-by-faten.html Hehee :)

     
    Blogger Nur Haziqah said...

    read mine ... http://ilovewinks.blogspot.com/2012/01/contest-me-and-my-kpop-idol.html

     
    Blogger one_haz said...

    http://haz-n-life.blogspot.com/2012/01/join-contest-dd.html

     
    Blogger myra mustafa said...

    HELLOOO, SAYE JOIN CONTEST ANDA! http://myra-kimhyunjoong.blogspot.com/2012/01/uittt-nie-myra-nk-hebohkn-kpd-sume_15.html

     
    Blogger myra mustafa said...

    This comment has been removed by the author.

     
    Blogger RyeinnaElf said...

    http://cokivanila.blogspot.com/2012/01/no-other-like-super-junior-d.html

     
    Blogger miszz iha zariha said...

    salam sis!!
    nice contest~~
    kalo boleyh sis wat la contest nie ag.. iha x smpat nk join lha~~ :)

     

    Post a Comment


    PAST | PRESENT