MINE


Welcome
Hi there!

This is my online diary. You don't have to read my story if you don't want to


ME
A 21 years old girl and still broke lol.

  • I love black!
  • I love rain!
  • I love panda!
  • I love you!


    Tagboard




    skin by BALQISH
    Coding by BALQISH
    The Best View by Google Chrome
  • Yah ! Give Away pulak ! :D -GIVE AWAY KOREA AND SYDNEY BY CIK SYAZA
    Wednesday, 30 November 2011 | 0 Comments

    ok , aq join GA pulak... huhu...normal entry? nnti lha ~ n now , ni GA yg aq na join . :)

                                      

    haa , korang pon na join sme ker? lw nak , klik je banner kt atas tuh .

    Syarat-syarat giveaway;
    1. Buat satu entri dengan tajuk di atas, letak banner comel tu & link-kan ke entri ini.
    2. Kalau nak tag kawan, anda sangat dialu-alukan untuk berbuat demikian. Kalau tak nak pun takpe, tak tolak markah pun. (:
    3. Kalau korang nak follow blog ini, dipersilakan. Kalau tak nak follow pun takpe, still tak tolak markah (:
    4. Hantar link ke entri anda di ruangan komen entri ini sebelum 25 Disember 2011, jam 2:00 petang.




    Gud Luck 2 kak syaza ! :D

    sya tag 2 org nie.... :)
    - Fatin Nurjieha
    - Rushda Adiba


    pssst: im ur follower keyh.?huhu


    ASSALAM...:)



    Post a Comment


    PAST | PRESENT