MINE


Welcome
Hi there!

This is my online diary. You don't have to read my story if you don't want to


ME
A 21 years old girl and still broke lol.

  • I love black!
  • I love rain!
  • I love panda!
  • I love you!


    Tagboard




    skin by BALQISH
    Coding by BALQISH
    The Best View by Google Chrome
  • Contest Sekali Lagi!!!!! - 1st Contest Gambar Saya Menarik!!!!! by Cik Ain
    Monday, 28 November 2011 | 2 Comments

    Assalamualaikum ! huhuhu .. skali lgy aq mengupdate blog aq ngn entry sal contest yg aq na join... :)

    Na tau x ape dye??? huhuhu .. ni la contestnye... :)



    Syarat2nye , x la susah pon , juz follow the instructions... :)


    1. Mesti ada blog.
    2. WAJIB follow blog Ain. Senang untuk tahu maklumat contest dari masa ke semasa.
    3. Lelaki dan perempuan pon boleh join.
    4. Mesti buat entry tentang "1st Contest Gambar Saya Menarik!!! by Ain".
    5. Copy banner contest dan letakkan di dalam entry tersebut serta linkkan ke blog ini.
    6. Suka hati lah nak letak berapa banyak gambar anda yang menarik itu. Kalau ada caption lagi bagus.
    7. Tag 3 rakan blogger anda. Kalau lebih pun lagi bagus. Pastikan mereka tahu, okey!
    8. Contest ini akan terbatal jika kurang daripada 20 orang.
    9. Hantar link di comment box bukan di chat box.

    Yup , 2 la dye . adiah2nye , korang tgk sndri . n nie pic yg aq pertaruhkan...huhu... :D




    ok , cukup la 3 gmbr je...huhu...

    aq tag minah2 nie... :) :

    Assalamualaikum....... :)

    Blogger Ain Zuhairi said...

    hehehe cantik!
    good luck k~

     
    Blogger faten afiqa said...

    cantik?thanks...huhu...ukeyh.. :)

     

    Post a Comment


    PAST | PRESENT