MINE


Welcome
Hi there!

This is my online diary. You don't have to read my story if you don't want to


ME
A 21 years old girl and still don't have any idea what kind of doctor or what kind of person that she wants to be.

  • I love black!
  • I love rain!
  • I love panda!
  • I love you!


    Tagboard




    skin by BALQISH
    Coding by BALQISH
    The Best View by Google Chrome
  • CONTEST ! :D - CONTEST GAMBAR PALING AWESOME BY IFAH
    Wednesday, 30 November 2011 | 0 Comments

    Assalamulaikum.... err... aq harap , korang ta bosan bce entry aq... huhu... contest again... :)

    Cik Ifah yg invite aq join 1st contest yg dye buat nie , so , aq nmpk mcm menarik je...hehe....lw korang pon na join , join la...

    klik je kt banner bwh nie.. :)




    yup , ni banner dye ! comel kan??? aq ske ! huhu....

    oh ya ! yg ni korang kne bce tw ! :)


    Syarat2 Penyertaan 

    1.Follow blog ni (wajib
    2.Buat entry pasal contest ni
    3.Letak banner kat atas tu dalam entry awak
    4.Like Fanpage saya
    5.Gmbr  edit boleh , gmbr tak edit pon boleh
    6.Siap buat entry , hntr URL kat komen

                                                     Hadiahnya nanti saya maklumkan !

                   kalau boleh saya nak kasi hadiah topup . tgk la dulu .


          *kurang daripada 5 orang masok contest ni , automatic akn terbatal*


    PERHATIAN !kalau nak letak gmbar tu lebih dari satu pon boleh gak !

    Bermula pada : 25 november
    Akhir pada : 30 disember  

    jadi ada banyak lagi masa untuk awak join contest ni ! 
    Sape-sape nak sponser hadiah , boleh inbox saya kat FB Atirah


    haa , dh bce??? 2 la dye syarat2 n tarikh tutupnye... :) huhu...

    ni gmbr yg aq pertaruhkan.. :)





    huhuhu... cm batak letak gambar la pulak..huhu....btw , harap2 menang... :)  thanks cik ifa coz invite me to join ur contest... :)

    Assalamualaikum... :)

    Post a Comment


    PAST | PRESENT