MINE


Welcome
Hi there!

This is my online diary. You don't have to read my story if you don't want to


ME
A 21 years old girl and still broke lol.

  • I love black!
  • I love rain!
  • I love panda!
  • I love you!


    Tagboard




    skin by BALQISH
    Coding by BALQISH
    The Best View by Google Chrome
  • Hi?
    Wednesday, 15 November 2017 | 0 Comments

    So.. last update.. July? Huh

    Tu masa short sem hahaha.. Well, short sem dah lama habis. Habis je short sem, stress aku pun habis hiks hiks

    Now dah full sem. Dari bulan 9 actually.. hahaha

    Aku dah start researchhhhh omaigaddd

    Buat proposal mcm apa je hm..

    Nak cerita apa lagi?

    Banyak actually. Banyak jugak gambar nak upload tapi nanti.

    Sebab sekarang nak buat proposal lagi hahahaha..

    Bye then!

    New Semester Come Back!
    Wednesday, 5 July 2017 | 0 Comments

    school and study image


    Soooooooo the last time I updated this blog was 2 months ago kan?

    Lama gilaaaaaaaa hahahaha

    So, full sem pun dah habisssss and final exam? yeah everything dah lepas so biarkan lah lepassss huhuhu oh yaaaa!

    Selamat Hari Raya semuaaaaaa! Maaf atas semuanyaaaaaa

    Masa habis exam, aku tak sempat nak update or what since habis exam terus g buka puasa kat aeon then malam pergi karok then pukul 3 pagi baru aku siap packing back and everythinggg huhuhuh

    Lepastuuu tidur 1 jam je then bangun sahur lepastu pagi pukul 10 siap siap pergi tbs.

    Then bila sampai kampung, weh terus kerjaaaa. fon? serius weh aku takde masa sangat nak tengok fon hahaha serius tak tipu. busy gilaaaa sampai rayaaaaa

    Line pun mcm harem je kan since aku guna basic while kat shah alam nie guna wifi lajuuuu unifi hahaha

    Aku raya dua hari je wehhhhh raya pertama dgn raya keenam. Seriusssssssss. hiks hiks hari lain aku kirijaaaa bersama keluargaaaa hahaha

    Okay now dah masuk new sem.

    Short sem actually. aku mcm rela tak rela je balik shah alam ahad lepas tapi nak buat cemana mmg kena balik ada kelas kannnn

    Then... sampai je shah alam.. sedag aku berduka cita masih x move on dgn kisah lama dah lebih 6 bulan, aku dikejutkan dgn satu berita...

    Kelas pertama?

    Akma beria whatsapp well kelas first aku x terbangun hahahaha pukul 10 pagi hahaha

    Akma cakappppppp.. crush aku sama kelas!!!

    Omaigad aku rasa nak menjerit je bila bacaaaaaa wehhhh lama kottt aku minat diaaaa! hahahaha

    And sekarang dah hari khamiss... boleh dikatakan semuaaaaaaaa kelas dari isnin sampai rabu samaaaa.. aku rasa sem nie memang takdirrrrr hahahaha

    Thank Godddddd hahahaha k excited

    Aku bukan flirting ke apa just aku tengok dari jauh and aku rasa dia mcm perasan aku selalu tengok dia tapi mcm tak tapi tu lahhh hahahahaha

    Lepastu... first day, kelas kedua pukul 12 hari isnin tu aku pergi. Oh damn dia ada and yes dia tengok aku yes aku pulak tertengok dia last last aku tunduk je plus pandang depan sbb mata dia tajam weh takut aku hahahahaha

    Kening mahal betul lol.

    Ya nampaknya dah jumpa dah apa yg boleh buat aku dtg kelas selalu nie hehehehehehehehe

    Oh yaaaa. dah tahu nama penuhhhhhh heheheh 

    Semalam, aku isi attendance... dia isi nama bwh aku em em em em em em kbye

    Hahahaha okay lah short sem nie banyak major dgn minor project yg mana akan banyak duit terbang plus sakit otak sebab semua benda kena rushing weh serius tak tipu nie. hahaha

    Okay thennnn...

    Tu je kot? Takde apa yg menarik pun kah kah. kbye.


    PAST |