MINE


Welcome
Hi there! .

This is my online diary. You don't have to read my story if you don't want to


Escape From Reality
Can we really escape from the reality?

  • Hey there
  • I'm weird
  • I'm quiet
  • And you are?


    Tagboard

    Thank You
    Smart Creatives


    skin by BALQISH
    Coding by BALQISH
    The Best View by Google Chrome
  • It's NEW !!!
    Tuesday, 10 January 2017 | 0 Comments

    coffee image


    Ehem.

    Macam dah habis final je edit edit blog nie hahahaha.

    So yeah! Setelah sekian lama guna blog pink, kita tukar sikit lah jadi blog bunga bunga sikit ihiksss berbunga sikit hidup nie hahahahaha.

    Oh ya! Lagu pun dah tukar. Eh semua lah fatin tukar. hehehehehe.

    Lagu apa? Say you won't let go :')

    Day 5.
    Thursday, 5 January 2017 | 0 Comments


    winter, snow, and road image

    5 days already.

    Are you really...gone?

    It's getting worse.

    Every night I called your name. I miss you like crazy. Like serious shit.

    I can't move on. I can't.

    Why you buat I mcm nie? I sayang you sangat weh. Sangat. Apa salah i?

    Salah ke i terlalu sayangkan you? 

    Last night.. I teringat kita dalam mr diy. I senyum weh. I rasa bahagia sangat and i tersedar. Benda tu dah lepas. Dah lama. Weh..

    Why things jadi macam nie?

    Instinct I still rasa I boleh go dengan you.. Why?

    I rasa macam I overly attach to you and I'm sorry.. I just.. I can't..

    I tak tahu nak stalk you kat mana I tak tahu weh. Takde tempat I nak stalk I rindu you please.. If u ada kuasa untuk tarik perasaan sakit nie dari i, tarik weh please..

    Hari hari i tahan rasa sakit. Hari hari i rasa sakit. Hari hari.

    I rasa macam nak duduk je atas katil and taknak bergerak mana mana dah setiap kali i bergerak, i gelak, i cuba happy, i found myself mcm rasa bersalah..

    "takpe ke rasa macam nie?"

    I dont know why. I rasa lain. Rasa ada yg kurang. I takde you.

    I teringat lagi conversation kita..

    "so kelas hari nie mcm mana?"

    And tadi lepas habis paper, i dengar suara you.. you tanya i..

    "so tadi paper macam mana?"

    and i senyum.  jawab senyap2 masa turun tangga nak balik dari msu tadi.. paper tadi okay je you. biasa ah mana ada yg senang gila kan. final.

    hahaha. i dah tak betul weh.. 

    Why you pergi? lepas cakap goodbye?

    Senangnya you datang senangnya you pergi. I kat sini..tunggu you..

    I send text pagi tadi mengharap u reply walaupun i rasa mcm 50-50 you akan reply or you tak reply and you choose not to reply and i sedih.

    Dari 10 pagi i tunggu. Yeah i tunggu. at least, "goodluck exam" itu je pun cukup em..

    But.. nothing.. you memang dah pergi? you memang dah taknak ada dalam life i? you memang dah tak pedulikan i? dah taknak tahu apa apa pasal i?

    I sayang you weh.. and i dont know when i can forget everything..

    Datang balik you.. please.. em. I sakit.. makin sakit bila u takde.. makin sakit setiap hari bila i tak tahu apa apa pasal you.. i miss you.. sangat..

    Hariz.. ingat tak.. kita borak kat tepi tasik? hahaha.. i rindu duh.. sangat..

    Ini bukan proses move on. Entah apa.. i tunggu you.. boleh? goodnight hariz.. sweetdream..


        |