directioners
P E R F E C T
Hey peeps! Welcome to my blog.You want to Follow or go back? Home.
Lazy Post
Friday, 19 August 2016 @ 08:59 | 0 Hearts [s]

food, sweet, and drink image

Tired. Exhausted.

Kepala dia ah short sem 2 bulan aku rasa macam 2 tahun! Just imagine ah kan baru masuk sem dah ada practice aerodance and terus competition then habis je competition, dalam a week or 2 weeks later ada test!

Since nie cuma short sem, test tu dikira sebagai mid sem! maigad! aku banyak main duh study nie hahahaha

And lepastu dah habis test prepare untuk event riang ria raya which is students management skills kena handle event tu!

(on the way rembau! hahaha)

Dah ah pagi sebelum event tu kitaorang pergi rembau sebab kena interview pakcik ceo nie. untuk assignment leadership. sampai shah alam 4 lebih terus siap2 pakai baju kurung pergi msu pehhhhh

Apak ah sumpah serabut gila walaupun aku cuma bahagian food and beverages. wait. benda tu laa paling serabut kan? since orang datang mesti nak makan!

Ulang alik tesco dgn msu! dgn rizal. dgn akma. maigad. nasib baik ah rizal baik jeh masa tu. kah kah.. guess whattt.. event tu cuma 3,4 hours.

Aku rasa macam seharian je event tu. chancellor hall panasss. berlari sana sini hahahaha..

Paling penat gila bila kena beli air 5 liter besar tu rizal suruh aku bawakkk maigadddddd T-T berat duh sumpah berat maybe sebab aku dah takde tenaga langsung hahahaha..

Mana taknya, Nama je team food and beverages tapi tak makan pun hahah! aku usya je nasi arab budak2 mbbs buat peeehhh

Dek kerana masa tu tak makan, sanggup malam tu whatsapp mama. nak makan nasi arab esoknya.. *nie cerita 12/8/2016* hahahaha

Kay event tu lancar lah even though cawan habis mangkuk habis sudu habis pinggan habis. tak terkira ah ulang alik tesco dgn msu berapa kali *dalam 3 atau 4 kali kot hahaha*

(akak akak pengutip pinggan hahahahahaha)


Habis je event tu. ada manusia2 yg tinggal je makanan dorg atas meja. paling teruk, ada yg tak berusik maigadddd. Since kitaorang nie team F&B , so kitaorang kena ah kemas atas2 meja lepas habis event open house tu.

Banyak gila dorang membazir. ramai yg merungut.. kitaorang tak dapat makan, dorang sedap je buang makanan T-T

Lalu aku menutup mata dan lantas membuang apa yg ada atas meja since meja tu semua kena lipat and angkat and so on.

Well dah habis kemas2 meja and sampah2, akma balik dulu.. and aku dgn murada.. duduk kat tangga besar kat depan sbb kitaorang penat sangat hahahaha

Murada dapat bergambar dgn crush dia!!!!

Senyum sampai telingaaaaaa kah kah aku yg segan duh serius ahhh hhahahaha

Lepastu dekat pukul 12 malam mcm tu kitaorang gerak ah.. Suka betul laa mur.. aku play lagu cinta dalam hati, menyanyi nyanyi diaa..

Bahagia betul cinta dia bertepuk sebelah tangan! hahahaha!

And yeah.. Mur sampai brunsfield.. aku teruskan ke prima.. *perlu ke nak cerita? pls, believe me. takde siapa nak layan aku bercakap sekarang hahahaha*

Aku jalan sensorang ke prima tu mcm dah tak rasa apa dah. takde rasa takut ke apa. aku cuma rasa penat dan rasa nak tidur pls! hahahaha

Lepas dah habis event minggu lepas, minggu nie hamek kauu berlambak benda kena submit dgn presentation laa journal laa and so on. hiks hiks *aku carut sikit time nie dgn akma murada* hahaha

And yeah.. minggu depan last lecture last semua benda ah. boleh pulak public health medicine madam nak buat retest cisssss.. lepas minggu depannya final!

Final nie haaa.. padahal satu paper je.. boleh satu paper tu buat hari last! hari jumaat! 9 sept 2016! maigadd aku ingatkan nak cuti awal ke pe siot betul xD

Busy. Sangat busy.

Sampai aku tak ingat apa apa. sampai susah nak ingat awak yg hilang entah mana. hey first love. terima kasih sebab muncul balik. saya ingatkan saya mimpi.

Malam sebelum event awak like moment saya kan? haha i thought that was a dream.

Awak tahu? saya rindu awak. sangat. sangat sangat sampai entah berapa kali saya drag awak masuk dalam mimpi saya and i cried. hahahahahaha

Awak tahuuuuuu? Memang you are not mine, But jgn hilang lagi pls. It hurts.

Kay done with my 'lazy' post hahahaha.. Oh by the way lagu kat blog dah bertukar hiks hiks.. Gone by Jin. Try laa tengok music video lagu tu.. serious shit aku nangis hahaha sedih duh xD

K k k goodnight. Hiks

New Semester huh?
Wednesday, 3 August 2016 @ 11:21 | 0 Hearts [s]

sunglasses, summer, and accessories image


Well.. Aku rasa aku takde update apa apa since aku masuk short sem 18/7 masa tu hiks hiks.. short sem 2 bulan wehhh.. huhuhu

But still 2 months tu rasa lama gila sebab kelas Management skills yg kena amek haih

So far, for this sem ada 4 subjek kena amek and only 1 paper je ada final exam! yehaaa~

Apa yg lebih bahagia untuk student medical bila final exam cuma 1 paper je??? Hahahaha.. And and and.. Kitaorang baru lepas aerodance jumat lepassss! Yeeehaaa~ (29/7)

Actually creative dance competition nie setiap tahun ada. Setiap kali ada convo msu, setiap kali tu laa ada homecoming fiesta huhuhu

And yeahh~ kau tahuuuuuu.. practice sampai malammmmm tiap tiap hariiiiiii

Masa tu Allah je tahu macam mana penatnya kitaorang em

(ini pandangan dari jauh hahaha)

Fakulti international medical school gabung dengan budak budak foundation dgn medic and surgery (mbbs) well... agak tak ramai berbanding fakulti yg lain..

Kitaorang kalah.. sebab? Sebab baju tak sama!!!!!! huwaaaaaa

Cheap thrills, Gets ugly. Boom. Faded.

4 lagu weh menariiii.. stepsss diaaa apakkk hahahahaha eh jappp... ada gambar ramai2.. but... hmmmm yg kat tangga nie takde fatin :')


Yeah nie sebahagian hiks hiks..


Yang nie classmatesss itewww hahahah  part of it laaaa...

(geng tibe tibe bergabung dalam setiap group assignments sem 2 lepas )

(still my favourite <3)


Haaaaa.. Pernah tak tengok aku pakai baju pink?? Tak pernah kan!!! hahahaha! I hate pink!!! tapiiiii terpaksa pakai sebab temanyaaaaaaaaaa perempuan pink lelaki purpleeeee!!

Gigih beli baju pink kat tesco sebelah msu tu hahahahaha.. Nasib baik 10 hinggittttt... Ingat nak beli lengan panjang.. Bila fikir aku cuma akan pakai sekali je, so beli yg pendek je dah lahhh hiks hiks

Oh yaaa yang menang hari tu students cullinaryyy hmm hmm tukang masak tukang masak yg handsome handsome belaka.. well most of it laaa... hahaha

Here he is! Yang lead kitaorang dance, ajar steps bagai semua! thank you thomas!

Aku tak tahu ahh cemana badan dia jadi lembut gila sedangkan aku menari pergh keras.. lama lama baru okay sikit.. sikit lahh hahahaha...

Hmm lepas nie boleh ahh jadi raver sesikit kah kah ehem tak tak gurau je heeee

Oh yesss dah tukar baju! well.. beauty and the ugly huwaaa cantiknya nuriinnn :')

Ehem

Dah lepas dengar result siapa menang bagai2 tu semua, kitaorang pun pergi laa rumah akma kat menara u2.. Buat apa? Pergi melantakkkk hahahahaha... Akma buat open houseeee sekali dgn housemates dia semua lahhh

One thing yg aku suka pasal rumah akma, semua housemates dia rapat gila.. Rumah aku? Hareyyy

So.. what's on menu? haha!

heeeeeeeeeeee~

Menunyaaaaaaaaa : Nasi ayam, spaghetti bolognese, meatball, hotdog, nugget, kentang, cocktail, air gas.. sedap wehhhh bertambah kitaorang makannn ahahahahaha dapp emm dappp

Kah kah penat menari nari bakar lemak, lepastu melantakkk ahahahahaha.. Kayyy tu je... since hari tu dah hari jumaat, aku terus balik rawangggg hehehehehehe


Older Post



Profile


Hey, what's your name? I'm Fatin :3
Please GIVE ME A REASON TO LIVE

Entry Profile Stuff Links



Tagboard

Round of applause
Template by : Nur | Izzati
Background : Faqihah