directioners
P E R F E C T
Hey peeps! Welcome to my blog.You want to Follow or go back? Home.
Final Exam!
Friday, 9 September 2016 @ 12:10 | 0 Hearts [s]

forest, snow, and landscape image


Hey!

I dah habis short sem! ahahahaha

Biostats.. gilaaa.. aku study macam apa jeeee.. rupanya keluar past year nov 2014.. masa tu aku rasa macam ya Allahhh syukur gilaaaa

Aku takut sangat kalau kena repeat ke apaaa..

Since aku dah jawab soalan tu aku takde laa rasa takut sangat.. mungkin x gagal.. tapi A tu macam samar samar ahh ahahaha..

Banyak jugak dugaan nak exam.. tetibe pulak boleh sakitttt xD fatin yg jarang sakit dan dah lama x sakit tetibe sakittt hukhuk..

So.. malam sebelum exam... aku..

lepak and makan kat mamak bawah prima xD

Makan je.. Sebab dari pagi aku x sentuh makanan pape.. makan je muntah hmm..

Lepas makan, terus naik atas anddd start study! (since dari pagi aku tidur lepas makan ubat sampai laa petang) ahahahahaha

Theeenn studyyy lepastu pukul 1 pagi dorang nak buat nasi goreng.. em yelah aku masak nasi andddd makan lagiii ahaha dgn ayam goreng pulak tu xD

So dalam pukul 3 aku tidur.. tu pun x tenang jugak nak tidur.. asik terbayang muka Dr Maher je :(

Pagi tu kemain liat nak mati ah bangun serius rasa macam pinggang takde.. ahahahaha.. thennn.. for the first timeeee exam kat chancellor hall.. nervous sikit ahh gigih iron baju kurung padahal bole je pakai baju biasa cissss

pemandangan dari seat saya hahaha

Fon boleh bawak tapi sebelum exam bagi kat pengawas yg jaga tu.. disebabkan aku x nak hadapi risiko fon hilang letak dalam beg kat luar, so aku bawah masuk dannnnn snap! hiks aku sempat update kat ig ahahaha

And 3 jam pun berlalu.. sakit duh perut.. 10 setengah aku dah lapar.. rasa nak guling2 je sebab lapar teramat uhuhuh tapi aku try ah fokus jawab soalan tu en en en..


yeayyy dah habis paperrrr ahahahaha

okay okay nak acah sikit orang tepi nampak tu em em em 

k nie dah ayu habis bye

Ahahaha bye short sem! happy eid adha everyone! xoxo




C A M P I N G !
@ 11:58 | 0 Hearts [s]

Image by Raz kamaran

Camping!!!

Lama gila doohhh tak pergi camp! Ahahahaha best gilaaaa! So, camp nie adalahhhh leadership camping which is benda nie memang compulsory sebab through this camp sir akan evaluate leadership skills on each individu.

Leadrship skills nie subject yg batch aku amek for this short sem.

So! Excited gila nak mampus before pergi camp nie. Aku akma dgn mur siap pergi tesco beli makanan2 sebab taknak lapar malam malam hahahahaha

Banyak sebenarnya nak cerita nie.. Jadi aku taip slow slow ehem pukul berapa publish pun x tahu lah nieee ahahaha

sebelum pergi....ehehehe




Okay first.. kitaorang punya tempat camp tu kat Hulu Langat. Kingfisher Adventure, Hulu Langat. Annnddddd tak tidur dalam khemah tapi dalam dorm and serious shit dorm dia sangaaatt selesa.

Pergi sana, naik kereta dgn rizal. Pasal transport aku malas nak ulas pepanjang since  em takpelah abaikan.

So! Bertolak hari khamis! 25 august pukul 9 pagi if x silap. so memasing gerak ah kan.

Sampai je sana. rileks dulu and bla bla. lepastu baru main game and so on.

oh wait. benda nie penting. sampai sana, kau akan terpegun tengok kehijauaaannn alam. serius! tak tipu! tengok nie!








Time nie hujan tapiii kteorang buat bodoh jee hahah bila lagi kan kan xD oh yaaa kitaorang dalam 1 group yg samaaa.. 1 group consists of 7 members! hiks hikss

hari pertama biasa2 je. main leadership game. ada 7 games and ada 7 groups. paling besssttttt main dalam sungaiii ahahahaha

ni one of aktiviti dalam air xD

Hari kedua?? Takpayah cakap ahh best gilaaaaa.. benda paling aku rindu! jungle trekking! ada 10 obstacles pulak tu! ahahaha

before jungle trekking with THE RAINBOW!

Mur gedik nak amek gambar dgn nabil dalam hutan hahaha

nie masa nak menuju ke waterfall

okay nie waterfall

ahahahaha

bertapa katanya


waterfall lagi

If nampak lah kan, belakang tu, tempat orang2 nk turun tu actually ada dua jalan je.. sama ada kau jalan tepi2 yg ibarat rock climbing kat tepi tu and sebelahnya kau kena bergayut pada tali apa tah ikat kat pokok then terjun terus masuk dalam air ke bawah ahahahaha maaf kalau x reti describe.

okay nie otw keluar

ahahaha

actually obstacles memang banyak dan banyaakkk tak amek gambar since aku takut fon aku jatuh dalam air and rosakkk ahahahaha... kasut baju and semuaaa memang basahh serius tapi aku x peduli sebab puassss..

and then.. bila dah keluar..



Yeayy dahhh then bila masuk balik kat kawasan kingfisher,.. ramai jugak cadang mandi sungaii well satu badan berpasir memang ah nak berendam kaann ahahaha.. so.. kami pun beramai ramaiii









OMG banyak gilaa gambarrr hahaha best sangattt besttt malam sebelum start second day tu kteorg prepare nak surprise kan murada since birthday dia kannn.. alhamdulillah jadiii hahahaha

Seriously, nie camp paling best ah pernah pergi. 




Older Post



Profile


Hey, what's your name? I'm Fatin :3
Please GIVE ME A REASON TO LIVE

Entry Profile Stuff Links



Tagboard

Round of applause
Template by : Nur | Izzati
Background : Faqihah